UŠIS

UŠIS je zastupitelem a jedním ze zakladatelů Badtekk Sound Systemu ze Severních Čech.

K prvnímu hraní se dostal v roce 2002, kdy koupil první gramofony Technics s mixpultem. V té době také zakládají společně s bandou ze Severních Čech Badtekk Sound System.

Jeho první sety byly ovlivněny freetekno kulturou, kterou jejich společná banda žila a vyhledávala po celé republice. V jeho vinylové sbírce se objevovali žánry Tekkna, Hardcoru, Tribcoru a podobných žánrů.

Po nějaké době nastal zlom a navštívil první party, na které vystoupil dnes již legendární Gardenzitty Sound System. Jejich flow a lámané beaty ho natolik fascinovaly a zaujaly, že od té doby začal měnit svou sbírku vinylů a čím dál častěji hrát raggajungle, jungle a drum and bass. Postupem času se jiným stylům již nevěnuje a sbírku žánrů Tekkna, Hardcorů, Tribcoru a podobných žánrů prodává kámošům ze systémů.

V roce 2006 se stěhuje do Liberce, kde se po nějaké době potkává s DJem NTO, který mu zachránil většinu ukradené sbírky vinylů z jedné párty. Od té doby spolu začali postupně vymetat párty a na některých společně hrát, kde se Ušis seznamuje s čím dál více novými umělci.

Za celou dobu působení Ušis hrál na mnoha freetekno parties, festivalech a v mnoha klubech.

V současné době se Ušis a Nto věnují pořádání párty v Liberckém kraji a snaží se lidem přiblížit raggajungle music. Za spoluúčasti se Spot Clubem v Liberci pořádají pravidelné párty jako je například Ragga Night a Jungletek. Jungletek také začali pořádát i v nedalekém německu, který se stal úspěšným již od prvního uspořádání.

Ušis nyní hraje na DVS Traktor Scratch a v jeho setech můžete slyšet žánry jako jsou Raggajungle, Jungle, Drum and Bass a poslední dobou i Raggatek.

https://www.facebook.com/btkjunglerider/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *